×
Meny

Swithback 32 Ryggsekk

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Gjør deg klar for ditt neste eventyr i terrenget med den pålitelige Ortovox Swithback 32 ryggsekken. Denne svært funksjonelle og allsidige sekken fra ORTOVOX Avalanche Equipment er designet for å møte behovene til krevende frikjørere og skiturister.

Med en kapasitet på 32 liter gir Swithback 32 rikelig med oppbevaringsplass til det viktigste utstyret ditt, inkludert skredsikkerhetsutstyret. Det separate sikkerhetsrommet sikrer rask og enkel tilgang til skredsonde, spade og annet sikkerhetsutstyr. Det integrerte hjelmnettet gjør det enkelt å oppbevare hjelmen når du ikke har den på, og det kompatible væskesystemet sørger for at du får i deg nok væske på turene.

Komfort og bekvemmelighet er prioritert i Swithback 32s design. Det komfortable bæresystemet, komplett med en bryststropp med signalfløyte og en lomme i hoftebeltet, gir eksepsjonell komfort og stabilitet selv i utfordrende terreng. Sekkens mange festemuligheter gjør at du kan bære turstaver, isøks og annet utstyr på en sikker måte.

Ikke la elementene holde deg tilbake! Swithback 32 har vannavstøtende glidelåser og forsterket bunn, noe som gir pålitelig beskyttelse for eiendelene dine under alle forhold. Den lette og slitesterke konstruksjonen sikrer lang levetid og pålitelighet på turene dine i terrenget.

Stol på at Ortovox, et ledende merke innen skredsikkerhet, gir deg en pålitelig følgesvenn når du utforsker terrenget. Skaff deg Ortovox Swithback 32 ryggsekk og løft terrengopplevelsen din til neste nivå.

Spesifikasjoner

Egenskaper:
Feste til vandrestaver, Integrert nett til hjelm, Kompatibel med drikkesystem, Brystreim med signalfløyte, Feste til tau, Løkke til isøks, Nøkkelholder, Separat sikkerhetsrom, Feste til isøks/staver, Hip belt pocket
Vekt:
1050
Vis alle

SkatePro