×
Meny

Switchback 27 Ryggsekk

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Gjør deg klar for ditt neste vintereventyr med Ortovox Switchback 27 ryggsekk. Enten du står på ski, snowboard eller går på truger, er denne lette og allsidige ryggsekken den perfekte oppbevaringsløsningen for alt du trenger.

Med en romslig kapasitet på 27 liter har Switchback 27 plass til alt du trenger for en dag i bakken. Hovedrommet har en rullelukking som gir enkel tilgang til utstyret ditt, mens de mange utvendige lommene holder mindre gjenstander organisert og innen rekkevidde. Det er også et eget rom for skredsikkerhetsutstyret ditt, slik at du raskt kan få tilgang til det i en nødssituasjon.

Komfort er nøkkelen når du er ute på fjellet, og Switchback 27 leverer med sine komfortable, ergonomisk formede skulderstropper og justerbare bryststropp. Det polstrede ryggpanelet gir ekstra støtte og pusteevne, slik at du holder deg komfortabel selv på lange fotturer eller utfordrende nedkjøringer.

Switchback 27 er også fullpakket med gjennomtenkte funksjoner som gjør tiden på fjellet enda morsommere. Den har et integrert hjelmnett som gjør det enkelt å oppbevare hjelmen, samt et festesystem for isøks og tau for å sikre det viktigste utstyret ditt. Kompatibiliteten med drikkesystemet sørger for at du kan holde deg hydrert under hele eventyret, og nøkkelholderen holder nøklene dine sikre og lett tilgjengelige.

Ikke gå glipp av den perfekte følgesvennen til ditt neste vintersportseventyr. Velg Ortovox Switchback 27 ryggsekk og opplev den ultimate kombinasjonen av funksjonalitet, komfort og stil.

Spesifikasjoner

Egenskaper:
Feste til vandrestaver, Integrert nett til hjelm, Kompatibel med drikkesystem, Brystreim med signalfløyte, Feste til tau, Løkke til isøks, Brystreim, Ergonomisk formet skulderstropper, Nøkkelholder, Feste til isøks/staver, Gear loop
Vekt:
890g
Vis alle

SkatePro