×
Meny
Yes

420 PH Snowboard

Outlet - Produktet har kosmetiske feil
1 stk
Antall
1 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Beskrivelse

Forbered deg på den ultimate frikjøringsopplevelsen med YES. 420 PH Snowboard! Dette brettet er designet med dyktighet og presisjon, og har en perfekt balanse for kjørere på et avansert ferdighetsnivå. Brettets retningsbestemte form og medium flex på 8 gir maksimal stabilitet og kontroll, slik at du trygt kan erobre ethvert terreng på fjellet.

Weightless Core-teknologien sørger for at brettet forblir utrolig lett, noe som øker manøvreringsevnen din uten at det går på bekostning av styrke og holdbarhet. I tillegg sørger den sintrede basen med Bi-Radial Sidecut for ytterligere fart, slik at du glir uanstrengt gjennom snøen. Brettet har en Rocker- og Flat-profil som enkelt absorberer støt og forbedrer stabiliteten. Det standard 4x4- og 2x4-kompatible monteringssystemet gir allsidig kompatibilitet med de fleste bindinger på markedet. Vær oppmerksom på at bindinger ikke følger med brettet.

Uansett om du kjører i puddersnø eller carver gjennom preparerte bakker, passer YES. 420 PH Snowboard tilfredsstiller alle dine freeride-ønsker. Dette brettet er tilgjengelig i et tidløst design i svart og hvitt, og utstråler både stil og raffinement. Unisex-designet gjør at brettet passer perfekt for både menn og kvinner. Gå ikke glipp av sjansen til å oppleve den ultimate spenningen ved snowboarding - få tak i YES. 420 PH Snowboard i dag og åpne opp for en verden av spenning i bakken!

Spesifikasjoner

Snowboard Flex:
8
Core Tech:
Weightless Core
Base:
Sintered
Ekstra egenskaper:
Bi-Radial sidecut
Bindings system:
Standard (4x4), 2 x 4
Form:
Directional
Nivå:
Avansert
Kjøre Stil:
Freeride
Bredde:
Standard
Profil:
Rocker, Flat
Bindinger:
Ikke inkludert
Kjønn:
Unisex
Vis alle

SkatePro