×
Meny
Db

Roamer Duffel Bag 60L

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Vi presenterer Db Roamer Duffel Bag 60L, den ultimate reisefølget for eventyrentusiaster.

Denne allsidige duffelbagen er laget av slitesterk polyester, noe som sikrer at den tåler strabasene på enhver reise. Med en romslig kapasitet på 60 liter har den god plass til alt du trenger på reisen, enten du skal på helgetur eller på en lengre ryggsekk-tur.

Db Roamer skiller seg ut med sin innovative design, som sømløst går fra å være en tradisjonell duffelbag til en komfortabel ryggsekk. Denne funksjonen gjør at du enkelt kan veksle mellom ulike bærestiler, avhengig av hva du foretrekker eller hvilket terreng du møter på reisen.

Bagen er gjennomtenkt designet og har en rekke rom som holder orden på eiendelene dine. Du har enkel tilgang til reisedokumenter og småting i frontlommen med glidelås, mens hovedrommet har god plass til klær, utstyr og andre nødvendigheter. Bagen har også en innvendig nettinglomme som er ideell for oppbevaring av ømtålige gjenstander eller for å holde elektronikken trygg.

Opplev enestående komfort på reisen med Db Roamer Duffel Bag 60L. De justerbare skulderstroppene og det polstrede ryggpanelet sørger for en behagelig passform, selv når du bærer tung last. Enten du krysser travle bygater eller utforsker avsidesliggende villmarksstier, garanterer denne bagen både stil og funksjonalitet.

Ikke gå på kompromiss med kvalitet og allsidighet under ditt neste eventyr. Velg Db Roamer Duffel Bag 60L, selve symbolet på holdbarhet, komfort og bekvemmelighet. Gå på oppdagelsesferd med selvtillit, vel vitende om at du har den perfekte reisefølget ved din side.

Spesifikasjoner

Volum:
60 l
Vekt:
988g
Bruksområde:
Duffel / backpack combo
Indre materiale:
Polyester
Ytterskall materiale:
Polyester
Vis alle

SkatePro