×
Meny

Freeflex 14 GW Race Plate Skibindinger

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Head Freeflex 14 GW Race Plate skibindinger er førsteklasses bindinger som er klare for konkurranser. Disse høytytende bindingene er designet for erfarne skiløpere som krever det beste når det gjelder kraft, kontroll og presisjon.

Bindingen er kompatibel med GripWalk alpinstøvler og har et innstillingsområde på 4-14 DIN, noe som gjør dem egnet for et bredt spekter av skiløpere. De har også en bremsebredde på 85 mm, noe som gjør dem ideelle for de fleste moderne ski. Freeflex 14 GW-bindingene har også en stativhøyde på 21 mm, noe som gir utmerket stabilitet og kantkontroll.

Head Freeflex 14 GW Race Plate-bindingene er laget av lette materialer og veier bare 1170 g, noe som sikrer at de ikke tynger deg ned i bakken. De er også utrolig enkle å justere og bruke, slik at du kan komme deg ut på snøen raskt og trygt.

Alt i alt er Head Freeflex 14 GW Race Plate-bindingene et godt valg for avanserte og erfarne skiløpere som er ute etter høytytende bindinger som gir optimal kraft, kontroll og presisjon for en spennende og morsom skiopplevelse.

Kun for ski med monteringsplate

Spesifikasjoner

Årgangen:
24/25
Bindingstype:
GripWalk Binding
Støvel Kompatibilitet:
GripWalk støvler (ISO 23223)
Bremsearms Bredde:
85mm
Vekt:
1170g
DIN Setting:
4.0-14.00
Anbefalet bruk:
Race, Piste
Standhøyde:
21mm
Vis alle

SkatePro