×
Meny

Freeflex 11 GW Race Plate Ski Bindinger

1 par
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Head Freeflex 11 GW Race Plate-bindingene er en høyytelsesbinding designet for erfarne skiløpere som ønsker maksimal kontroll og presisjon i bakken. Bindingen har et unikt Freeflex Pro-bindingssystem som gir en jevn og konsekvent flex for optimal ytelse. Dette sikrer maksimal kraftoverføring og respons, slik at du kan gjøre raske, presise svinger med selvtillit.

Bindingen er laget av lette, slitesterke materialer og utstyrt med en bredere bremsearm på 85 mm, noe som gir utmerket stabilitet og kontroll. GripWalk-bindingssystemet er kompatibelt med alle GripWalk-støvler (ISO 23223), noe som gir en sikker og komfortabel passform. For ekstra bekvemmelighet har bindingene en brukervennlig step-in-design, noe som gjør det raskt og enkelt å få skiene av og på.

Med et DIN-innstillingsområde på 3,0-11,0 kan Head Freeflex 11 GW Race Plate-bindingene justeres slik at de passer til skiløpere på alle nivåer, fra nybegynnere til eksperter. De er ideelle for bruk i løypene og til konkurranser, og tilbyr den perfekte balansen mellom ytelse og kontroll for en spennende skiopplevelse.


Kun for ski med monteringsplate

Spesifikasjoner

Årgangen:
24/25
Bindingstype:
GripWalk Binding
Støvel Kompatibilitet:
GripWalk støvler (ISO 23223)
Bremsearms Bredde:
85mm
Vekt:
1130g
DIN Setting:
3.0-11.0
Anbefalet bruk:
Race, Piste
Standhøyde:
21mm
Vis alle

SkatePro