×
Meny

Durden RIG Reflect Slalombriller

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Beskrivelse

Sweet Protection Durden RIG Reflect skibriller kombinerer retroinspirasjon og moderne design for å gi en uovertruffen skiopplevelse med et utvidet synsfelt. Disse skibrillene har en slank, lavprofildesign og en 1,3 mm tykk sylindrisk linse som gir overlegen klarhet. De er utstyrt med vår eksklusive RIG®-linsteknologi, som gir forbedret kontrast, redusert fargeforvrengning og minimert tretthet i øynene, noe som sikrer optimal ytelse i bakken.

Brillene har et unikt grensesnitt med linsekrok nederst, noe som gjør det enkelt å skifte linse. Komfort og holdbarhet er prioritert med ventilasjonsskum laminert på innsiden av rammen. Stroppen, som er smart montert på utsiden av rammen, garanterer en ideell passform med Sweet Protection-hjelmer.

Ytterligere funksjoner inkluderer et superoleofobt og hydrofobt belegg som avviser vann, smuss og skitt, og 100 % UV-beskyttelse for å beskytte øynene dine. Med en overdimensjonert design og en vekt på bare 141 gram gir disse brillene eksepsjonell dekning og komfort på alle dine skieventyr. Opplev uovertruffen klarhet, komfort og stil med Sweet Protection Durden RIG Reflect skibriller.

Spesifikasjoner

Ekstra Egenskaper:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading)
Ansiktstørrelse:
One Size
Linse værtype:
Skyet, Delvis skyet, Solskinn
Utskiftbar linse:
Ja
Linse:
RIG 1.3 mm thick cylindrical lens
Plass til briller under (OTG):
Ja
Hjelmkompatibel:
Ja
Ventilasjonssytem:
Ja
Vekt:
141g
Vis alle

SkatePro