×
Meny

Count Junior Spherical Slalombriller

1 par
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt over kr 999
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Beskrivelse

Kjør i bakken med Atomic Count Junior Spherical skibriller og opplev eksepsjonell klarhet og beskyttelse. Disse skibrillene er designet for unge skiløpere og har en sfærisk linse som gir et bredt synsfelt, slik at de ikke går glipp av en eneste detalj på fjellet.

Skibrillene er utstyrt med Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, som gir en komfortabel og sikker passform, mens Live Fit-rammen tilpasser seg ansiktets konturer på en behagelig måte. Super Oleophobic- og Hydrophobic-belegg sørger for at vann, smuss og olje blir avstøtt, slik at du har klar sikt under alle forhold.

Anti Fog-belegget forhindrer duggdannelse, slik at de kan fokusere på skikjøringen uten distraksjoner. Den silikonbelagte stroppen holder skibrillene sikkert på plass, selv under de mest intense nedkjøringene. Atomic Count Junior Spherical skibriller er perfekte for solfylte dager på fjellet, og gir en enestående skiopplevelse for unge eventyrere.

Spesifikasjoner

Ekstra Egenskaper:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Live Fit Frame, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Anti Fog, Silicone-coated Strap
Ansiktstørrelse:
Junior
Linse værtype:
Solskinn
Utskiftbar linse:
Nei
Vis alle

SkatePro