×
Meny

Bent Chetler Mini + M 10 GW Ski Til Barn

1 par
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Beskrivelse

Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW barneski - Slipp løs barnets skipotensial

Atomics Bent Chetler Mini-ski med bindinger åpner en verden av ubegrensede skiopplevelser for unge eventyrere som er klare til å erobre ethvert terreng. Disse skiene er designet med en allsidig midjebredde på 90 mm, og utmerker seg i alle typer snø, fra nypreparerte bakker til pudderfylte glenner.

Densolite-kjernen, som er laget av lette og slitesterke materialer, gir en stabil plattform for jevn kontroll, mens Tip and Tail Rocker-profilen gir uanstrengt flyt og tilgivelse under varierende forhold.

Sikkerheten er viktigst, og disse skiene leveres med forhåndsmonterte M 10 GW-bindinger som sørger for en sikker tilkobling og kraftoverføring. Disse bindingene er kompatible med ulike støveltyper, inkludert alpine voksen- og juniorstøvler, GripWalk-støvler og GripWalk Toe Pin-støvler, og er tilpasset unge skiløpere i vekst og ulike støvelpreferanser. DIN-innstillingen på 3,0-10,0 gjør det mulig å justere bindingen custom til barnets ferdighetsnivå.

Slitesterke Cap Sidewalls forbedrer skienes levetid og reduserer risikoen for sprekkdannelser, slik at de holder tritt med barnets ubarmhjertige energi i bakken. Disse skiene er designet for å gi glede og progresjon til de som er ivrige etter å få mest mulig ut av vinteren.

Spesifikasjoner

Årgangen:
24/25
Bredde:
128/90/119 mm
Midjebredde:
90mm
Best til:
All Mountain, Park
Nivå:
Begynner, Øvet
Kjerne materiale:
Densolite Core
Profile:
Tip og Tail Rocker
Bindinger:
Inkludert
Bindingstype:
GripWalk junior bindinger
Støvel Kompatibilitet:
Alpinstøvler til voksne (ISO 5355), Junior Alpinstøvler (ISO 5355), GripWalk støvler (ISO 23223), GripWalk junior skistøvler (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Støvler (ISO 23223)
DIN Setting:
3.0-10.0
Ekstra egenskaper:
Dura Cap Sidewall
Binding Lengde:
NAmm
Vis alle

SkatePro