×
Meny

Hawx Magna 130 S GW Alpinstøvler Herre

1 par
Antall
1 par
2 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Dominer bakkene med Atomic Hawx Magna 130 S GW - de perfekte alpinstøvlene for avanserte skiløpere som søker kraft og presisjon.

Opplev uovertruffen respons og kontroll i hver sving med den imponerende fleksen på 130. Disse støvlene har en allsidig 102 mm bred lest for en komfortabel passform, noe som passer for skiløpere med bredere føtter. De er laget med Atomics velkjente Prolite-skallteknologi, og er lette og robuste, noe som sikrer optimal energioverføring og kontroll.

Den innovative Adaptive Fit System Cuff Cuff gjør det enkelt å custom'e skoen til din benform, noe som gir overlegen komfort og ytelse. Med Power Shift-funksjonen kan du finjustere forovervinkelen og fleksen slik at den passer til din skistil og forholdene. GripWalk-kompatibiliteten sikrer sømløs innkobling av bindinger for økt gangkomfort og sikkerhet.

Atomic Hawx Magna 130 S GW alpinstøvler er selve innbegrepet av høytytende skiutstyr, og leverer eksepsjonell komfort, kontroll og presisjon. Opplev skikjøringen på sitt beste med Atomic Hawx Magna 130 S GW.

Få tak i dine Atomic Hawx Magna 130 S GW alpinstøvler for herrer i dag og utløs det fulle potensialet i dine skieventyr!

Spesifikasjoner

Best til:
All Mountain
Årgangen:
24/25
Flex:
130
Støvlebredde (mm):
102mm
Støvel bredde:
Bred
Nivå:
Avansert
Støveltype:
GripWalk Skistøvler (ISO 23223)
Kompatible bindinger:
GripWalk binding
Støvelskall:
Prolite
Innerstøvle materiale:
Memory foam
Støvel funksjoner:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, True Flex, AFS Cuff
Vis alle

SkatePro