×
Meny

Selects Rigid SCS LT Sparkesykkel Clamp

(1)
Nyhet
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Vi presenterer det ypperste innen teknologi for klemming av trikse sparkesykler - Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Sparkesykkel Clamp. Tilt Sparkesykkel har overgått seg selv med denne høykvalitets clampen som flytter grensene for ytelse og stil.

Denne SCS clampen har en elegant og robust design, konstruert for å gi urokkelig stivhet for de mest krevende sparkesykkelførere. Den er konstruert av de fineste materialene og tåler intense kjøreøkter og ubarmhjertig grind uten at det går ut over integriteten. Fire bolter sørger for maksimal stabilitet i styret, slik at du kan utføre selv de mest komplekse triks med presisjon.

Den medfølgende compression bolten integreres sømløst med SCS-systemet og gir en solid og sikker forbindelse mellom sparkesykkelens gaffel og styre. Med en overdimensjonert 35 mm innvendig diameter passer denne clampen komfortabelt til styrer i standardstørrelse. Tilt Selects Rigid SCS LT Trikse Sparkesykkel Clamp er det perfekte valget for middels til avanserte førere som søker en førsteklasses clamp som kombinerer styrke, stil og uovertruffen ytelse.

Spesifikasjoner

SCS kompresjon:
Yes
Clamp indre diameter:
35mm (Oversized)
Clamp-størrelse:
Quad
Kompressjon system inkludert:
SCS
Starnut:
Ikke inkludert
Compression -Bolt:
Inkludert
Compression bolt diameter:
8mm
Vis alle

omtaler   (1)

Det er ingen kundeanmeldelser på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (1 produktomtaler)

SkatePro