×
Meny

WCR e-SL Rebel FIS SW Racing Ski

Nyhet
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race-ski: Dominer bakkene med presisjon og fart.

Løft skispillet ditt med de banebrytende Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race-skiene, som er omhyggelig utformet for erfarne skiløpere som krever det ytterste innen ytelse og presisjon. Ta steget inn i disse racingklare skiene og opplev enestående kontroll og respons når du erobrer bakkene.

Head WCR e-SL Rebel FIS SW-skiene er designet med fokus på piste og racing, og har en imponerende midjebredde på 68 mm, noe som gir lynraske kant-til-kant-overganger for uovertruffen manøvreringsevne. Disse skiene er konstruert med en høytytende kjerne av tre, titan og grafén, og gir eksepsjonell stabilitet og kraftoverføring i hver sving.

Heads innovative EMC (Energy Management Circuit)-teknologi forbedrer skienes ytelse ytterligere ved å eliminere uønskede vibrasjoner og sikre jevn og kontrollert kjøring, selv i høye hastigheter. I tillegg gir UHM C Base eksepsjonell holdbarhet og glid, slik at du kan opprettholde fart og presisjon gjennom hele løpet.

Med en radius på 12,8 m er Head WCR e-SL Rebel FIS SW-skiene perfekte for raske og presise svinger, noe som gjør dem ideelle for avanserte skikjørere og konkurranseskiløpere som ønsker optimal ytelse i preparerte bakker. Bindinger er ikke inkludert, slik at du kan tilpasse oppsettet ditt etter dine preferanser.

Opplev spenningen ved å gå på ski på ditt beste - bestill Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race-ski i dag og slipp løs konkurranseånden din i bakken!

Uden binding - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Spesifikasjoner

Årgangen:
24/25
Bredde:
119/68/103 mm
Midjebredde:
68mm
Best til:
Piste, Racing
Nivå:
Avansert
Performance / Ytelse:
Radius:
12.8m
Kjerne materiale:
Tre, Titanal, Graphene
Profile:
Camber
Bindinger:
Ikke inkludert
Ekstra egenskaper:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Kjønn:
Unisex
Vis alle

SkatePro