×
Meny

WCR e-GS Rebels SW Racing Ski

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Vi presenterer Head WCR e-GS Rebels SW Race Ski, det beste valget for avanserte skiløpere som ønsker enestående ytelse i bakken. Med en imponerende midjebredde på 65 mm og en allsidig svingradius på 25,0 m gir disse skiene lynraske kantoverganger, stabilitet og presisjon.

Disse skiene er designet med den nyeste teknologien, og har en kraftig kombinasjon av trematerialer og Graphene-kjernematerialer som gir eksepsjonell styrke, vibrasjonsdemping og respons. I tillegg er skiene utstyrt med Heads revolusjonerende EMC (Energy Management Circuit)-teknologi, som reduserer vibrasjonene ytterligere for en jevnere kjøring. UHM C Base sikrer eksepsjonell holdbarhet og hastighet, noe som gjør dem ideelle for å skjære gjennom snøen.

Head WCR e-GS Rebels SW Race-skiene er omhyggelig utformet for å optimalisere kraft og kontroll. Uansett om du carver rene linjer nedover de preparerte bakkene eller kjører gjennom utfordrende løyper, gir disse skiene en uslåelig opplevelse. De er ideelle for løypekjøring og racingentusiaster, og de tar ytelsen til nye høyder, slik at skiløpere kan presse sine grenser og erobre de mest krevende terrengene.

Disse Head Race-skiene er ikke bare eksepsjonelle når det gjelder ytelse, men også utseende. Med sin slående design og elegante finish vekker de oppsikt uansett hvor du ferdes på fjellet. WCR e-GS Rebels SW Race Ski er tilgjengelig i flere størrelser, og passer for skiløpere med ulik høyde og ferdighetsnivå.

Løft skiopplevelsen din til det ultimate nivået med Head WCR e-GS Rebels SW Race-ski. Slipp løs fart og presisjon, og erobre bakkene med selvtillit. Ikke gå glipp av sjansen til å eie et par av disse eksepsjonelle konkurranseskiene og omdefinere skiferdighetene dine denne vintersesongen.

Uten binding - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Spesifikasjoner

Årgangen:
24/25
Bredde:
102/65/86 mm
Midjebredde:
65mm
Best til:
Piste, Racing
Nivå:
Avansert
Performance / Ytelse:
Radius:
25.0m
Kjerne materiale:
Tre, Graphene
Profile:
Camber
Bindinger:
Ikke inkludert
Ekstra egenskaper:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Kjønn:
Unisex
Vis alle

SkatePro