×
Meny

WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Racing Ski

1 par
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race-ski er det perfekte valget for juniorløpere som ønsker å ta skikjøringen til neste nivå.

Disse skiene er designet med presisjon og ytelse i tankene, og har en racinginspirert design som gir eksepsjonell kontroll, stabilitet og kantgrep i løypa. Skienes Graphene-kjerne gir den perfekte blandingen av stivhet og letthet, noe som sikrer at de reagerer raskt på alle bevegelser og kommandoer. EMC (Energy Management Circuit)-teknologien forbedrer stabiliteten ytterligere ved å redusere vibrasjoner, noe som gir en jevn og kontrollert kjøring selv i høye hastigheter.

Disse skiene er utstyrt med den avanserte JRS 7.5 GW GripWalk Junior-bindingen, som gir utmerket kraftoverføring og sikkerhet. Bindingen er fullt kompatibel med GripWalk Junior-støvler (ISO 23223), noe som gir perfekt passform og komfort for unge skiløpere. Med en DIN-innstilling på 2,0-7,5 kan bindingene enkelt justeres for å passe til ulike skiferdigheter.

UHM C Base sikrer eksepsjonell glid og holdbarhet. Disse skiene er designet for avanserte skikjørere som krever den beste ytelsen i bakken. Opplev spenningen ved å konkurrere med Head WC e.Race Team SW + JRS 7.5 GW CA Race-skiene.

Spesifikasjoner

Årgangen:
24/25
Bredde:
111/67/95 mm
Midjebredde:
67mm
Best til:
Piste
Nivå:
Øvet, Avansert
Performance / Ytelse:
Radius:
10m, 8m
Kjerne materiale:
Graphene
Bindinger:
Inkludert
Bindingstype:
GripWalk junior bindinger
Støvel Kompatibilitet:
GripWalk junior skistøvler (ISO 23223)
DIN Setting:
2.0-7.5
Ekstra egenskaper:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Kjønn:
Junior
Vis alle

SkatePro