×
Meny

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Racing Ski

1 par
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Ski er høyytelsesski for middels og avanserte skiløpere som er lidenskapelig opptatt av løypekjøring og racing. Den allsidige og elegante designen gjør at de utmerker seg med carving og presisjon i løypene, og gir ultimat kontroll og respons selv i høye hastigheter.

Disse skiene er designet og utviklet med innspill fra skikjørere i verdensklasse, og har en kombinasjon av banebrytende teknologi og materialer av topp kvalitet. I kjernen finner du det førsteklasses materialet grafén, som er kjent for sin eksepsjonelle styrke og lave vekt. Denne kjernen gir stabilitet og vridningsstivhet, noe som sikrer presist kantgrep og lynraske kant-til-kant-overganger for dynamisk skikjøring.

Skiene har en sandwich-sideveggkonstruksjon med full camber-profil, noe som forbedrer kraftoverføringen og stabiliteten. De er utstyrt med EMC (Energy Management Circuit)-teknologi, en patentert innovasjon som reduserer vibrasjoner for å gi jevnere skikjøring og mindre tretthet, slik at skiløperne kan kjøre lenger og prestere bedre.

Med en midjebredde på 65 mm gir Head WC Rebels e-Speed Pro SW-skiene utmerket kantgrep og kontroll på all preparert snø. Den middels lange svingradiusen hjelper avanserte skikjørere med å oppnå kraftige, presise svinger med fart og effektivitet. Skiene leveres forhåndsmontert med FF 14 GW Race-bindinger, som gir en sikker og presis forbindelse til skiene og sikrer optimal kraftoverføring og kontroll. Disse bindingene er GripWalk-kompatible, noe som gir ekstra komfort for skiløpere som bruker GripWalk-støvler.

Enten du er en erfaren skiløper som ønsker å finpusse teknikken din eller en racingentusiast som streber etter topp ytelse, vil Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race-ski løfte opplevelsen din i pisten til nye høyder.

Spesifikasjoner

Årgangen:
24/25
Bredde:
108/65/93 mm
Midjebredde:
65mm
Best til:
Piste, Racing
Nivå:
Øvet, Avansert
Performance / Ytelse:
Radius:
20m, 5m
Kjerne materiale:
Graphene
Profile:
Camber
Bindinger:
Inkludert
Bindingstype:
GripWalk Binding
Støvel Kompatibilitet:
GripWalk støvler (ISO 23223)
DIN Setting:
4.0-14.0
Ekstra egenskaper:
EMC (Energy Management Circuit)
Kjønn:
Mann, Kvinne, Unisex
Vis alle

SkatePro