Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
TSG

Evolution Hjelm Blue Flames

(1)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Anatomisk formet (TSG snug-fit)
High density injected ABS skal
Lettvekts EPS beskyttelsesskum
Lavtsittende passform for økt beskyttelse
14 ventilasjonshuller
Utskiftbar og vaskbar foring(2 sett pr hjelm)
Justerbar klikk-spenne
Vekt: 459g
CE /EN1078 / CPSC sertifisert (Til sykkel og skate-bruk)

TSG Evolution er en klassisk halfshell-hjelm, som etter å ha vunnet bred anerkjennelse i skate-miljøer nå også er supermoderne blant syklister. Hjelmen kommer i en rekke forskjellige designs, og hos SkatePro har vi kjøpt hjem et stort parti, så vi kan tilby den til en ytterst fordelaktig pris.

Det finnes en lang rekke billigere hjelmer i lignende design, men du får virkelig kvalitet for pengene, når du kjøper en TSG Evolution hjelm. Dens lave vekt, anatomiske utforming, avanserte ventilasjonssystem og høykvalitets-foring gjør den langt mer komfortabel enn lignende hjelmer.

TSG Evolution er designet til og av profesjonelle topp-skatere, og verdens mest kjente skater gjennom tidene, Tony Hawk, har blant annet også gjennom store deler av sin karriere brukt nettopp denne hjelmen, som har reddet han ved flere lejligheter. Blant annet i 1999, hvor han, under opptakelsene til en reklamefilm, falt loddrett med hodet først ned i asfalten, da han forsøkte å kjøre rundt i en loop. Film teamet var sikre på, at Tony var ferdig, men etter få minutter reiste han seg opp og skatet videre…

TSG evolution høster roser i anmeldelser overalt, både når det kommer til sikkerhet, komfort og design, så med denne hjelmen kan du være sikker på, å hodet er godt beskyttet - og det endda av et stilrent designikon.

Vis alle

omtaler   (1)

"Fräck design med god passform men lite väl dyr.."
Rikard Lindau (Rydebäck) 31-05-2015
SkatePro